Recenzje klientów dotyczące Philips Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide

Philips Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide

Nowe żelazko parowe Azur firmy Philips zostało wyposażone w wyjątkową funkcję Ionic DeepSteam, która świetnie sprawdza się w przypadku trudnych do rozprasowania materiałów, np. bawełny lub lnu. Optymalnie zaprojektowana konstrukcja i lekkość urządzenia umożliwiają perfekcyjne prasowanie.
Ocena ogólna:
4,724 / 5
4,7
 / 
5
(29 recenzji) 29
Otwórz skrót notowania
Analiza ocen 29 recenzji
5 gwiazdek
21
4 gwiazdek
8
3 gwiazdek
0
2 gwiazdek
0
1 Gwiazdka
0
28 z 29(97%)klientów poleca ten produkt.
Recenzje klientów dotyczące Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Recenzja 1 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Jarosław
Od:Ozorków, łódzkie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Nic dodać nic ująć.

Zamieszczono29 wrzesień 2014
Żelazko Philips Azur GC4870/02 posiada przede wszystkim najwyższej jakości stopę SteamGlide-trwałą i dająca idealny poślizg na wszystkich tkaninach, jest lekkie, proste w obsłudze, posiada bardzo ważną funkcję automatycznego wyłączania, do tego jego zaletą jest rozsądna cena. Polecam ten model bo pomaga w codziennym prasowaniu.
Wadylekkość, automatyczny wyłącznik, cena
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 2 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
mania
Od:Lublin, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

rewelacja

Zamieszczono22 wrzesień 2014
ZELAZKO IDELNE !! Prasowanie tym żelazkiem to sama przyjemność. Po ubraniach prowadzi sie niesamowicie lekko. Efekt uprasowanych ubrań uzyskuje bardzo szybko. Polecam !!
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 3 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
agac
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Żelazko godne polecenia

Zamieszczono10 wrzesień 2014
Bardzo dobre żelazko, użytkuję go już ponad rok i jestem zadowolona. Szybko się nagrzewa, ma długi kabel, który się nie plącze. Dosyć ciężkie, dzięki czemu nie trzeba mocno dociskać. Ogromnym plusem jest funkcja „strażak” (auto-wyłączanie żelazka, gdy długo stoi włączone, a nie jest używane) - miałam już okazję przetestować. Jedyny niedopracowany szczegół to przycisk włączający jonizację, znajduje się bardzo blisko rączki, przez co zdarza się przypadkiem wyłączyć tę funkcję.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 4 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
malwina523
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

perfekcyjne

Zamieszczono5 wrzesień 2014
Uzytkowanie zelazka jest niezwykle przyjemne! Bardzo szybko i sprawnie prasuje tkaniny, nawet te wymagajce! Para rozprowadzana jest rownomiernie, nie kapia zadne duze krople!! Zelazko naprawde szybko sie nagrzewa a stopa jest bardzo wysokiej jakosci. Lekkosc i design takze sa ogromna zaleta!
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 5 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Aikka
Od:Pabianice, łódzkie
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Super żelazko z funkcją ionic, strażakiem i ładnym designem

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Generalnie super żelazko: rozprasowuje nawet trudne zagniecenia, dość ciężkie, szybko się nagrzewa, proste w obsłudze i do tego ładne
Wadyfunkcja ionic - lepsze rozprasowywanie, dobry design, dość ciężkie, duży zbiornik na wodę, szybko się nagrzewa, funkcja strażak
Zaletyzamykanie zbiornka na wodę w bok - czasem chlapie, czasem na rączce zbiera sie para wodna przy pracy
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 6 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
adolf
Od:Kętrzyn, warmińsko-mazurskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

W pełni spełnia moje oczekiwania.

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Żelazko działa jak powinno. Zaufałem marce Philips i nie zawiodłem się:)
Wadyjakość
Zaletyprzycisk na górze sam się włącza czasami
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 7 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
SiGe2803
Od:Kętrzyn, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Bardzo dobre żelasko niemniej jednak posiada kilka problemów jakościowych i ergonomicznych

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Żelazko sprawuje się świetnie szybko się nagrzewa prasowanie nim jest dosyć sprawne ma niezły wytwornik pary który bardzo ułatwia prasowanie. Bardzo dobra stopa do prasowania naprawdę trzeba się natrudzić żeby ja uszkodzić albo zabrudzić. Natomiast dosyć niekomfortowe jest rozmieszczenie przycisków na rączce żelazka. Niewygodny jest wybierak temperatury łatwo można go przestawić. Ostatnim zarzutem do produktu są ścierające się opisy przycisków.
Wadyszybkość nagrzewania, jakość stopy prasującej, bardzo dobry wytwornik pary, tryb oszcędny
Zaletyścierające się opisy, nieergonomicznie umieszcone przyciski na rączce, łatwo przestawić wybierak temperatury
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
3 / 5
3 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 8 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
josozo
Od:wielkopolskie, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

wszystko OK.

Zamieszczono3 kwiecień 2014
ładne urządzenie, dobrze wygląda na półce, tesciowa jest zadowolona...
Wadyteściowa prasuje i się nie odzywa
Zaletybrakuje słuchawek i mp3
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+1punktów
2z 3uznało to za przydatne.
Recenzja 9 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
mm30
Od:Piła, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

spełnia wszystkie wymagania, nie ma potrzeby zakupu lepszego

Zamieszczono3 kwiecień 2014
bardzo dobre i funkcjonalne żelazko. Prasuje się bardzo szybko i łatwo.
Wadyjakość, wyglad, funkcjonalność
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 10 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
AgaNS
Od:Nowy Sącz, małoposkie
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Krótszy niż 1 miesiąc
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02

Zamieszczono20 styczeń 2014
Żelazko zakupiłam ok. 2 tyg. temu. Jak na razie sprawdza się rewelacyjnie. Łatwe w obsłudze. Prasowanie nim to sama przyjemność. Jedynym malutkim minusem jest włączanie się funkcji dodatkowej pary przy najsłabszym dotknięciu. Trzeba ułożyć inaczej dłoń. Ale poza tym produkt bez zarzutu. Szczerze polecam
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
+1punktów
1z 1uznało to za przydatne.
Recenzja 11 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Renia32
Od:świętokrzyskie, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Żelazko OK, polecam

Zamieszczono18 grudzień 2013
- ma trochę mały zasobnik na wodę
- przycisk Ionic umieszczono na uchwycie tak, że funkcja włącza się i wyłącza wiele razy, ponieważ przycisk naciskany jest bezwiednie ręką, którą trzyma się żelazko, ale w sumie to żaden problem
Wadyestetyczny wygląd
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+1punktów
1z 1uznało to za przydatne.
Recenzja 12 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Jarosław
Od:Województwo łódzkie, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 7 do 12 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Polecam, nie ma wad!

Zamieszczono18 grudzień 2013
Cieszący oko design, łatwość obsługi, w tym prasowania,polecam bo doprasować można praktycznie wszystko.Pozdrawiam.
Wadywyglad, łatwa obsługa, wyposażenie
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+1punktów
1z 1uznało to za przydatne.
Recenzja 13 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
slawus
Od:Warszawa, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Ponad 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 7 do 12 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

bardzo dobra jakość za rozsądną cenę

Zamieszczono11 listopad 2013
polecam ten artykuł. Żelazko jest łatwe w obsłudze, efektywne, ułatwia codzienne prasowanie. Zdecydowanie polecam artykuł tej marki
Zaletynie ma
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 14 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Pan44
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Perfect

Zamieszczono9 listopad 2013
Bardzo dobry produkt, doskonale sie prasuje, funkcja glebokiego prasowania faktycznie dziala.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 15 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Jarek1
Od:Mińsk Mazowiecki, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Bardzo udane, niezawodne i funkcjonalne żelazko.

Zamieszczono7 listopad 2013
Intuicyjna obsługa, funkcje ułatwiające prasowanie związane z wytwarzaniem pary wodnej są bardzo skuteczne. Możliwość prasowania na "prawą" stronę doskonale się sprawdza. Bardzo łatwe odkamienianie i czyszczenie. Produkt wykonany z dobrych jakościowo materiałów. Ergonomiczny. Ponad 2 lata użytkowania i ciągle jestem zadowolony z zakupu.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 16 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
aggaaa268
Od:Lublin, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

produkt ok super prasuje

Zamieszczono6 listopad 2013
po 3 latach zelazko jest do wymiany.... momo regularnego odkamieniania psuje sie i nie puszcza pary
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
3 / 5
3 / 5
Łatwość użytkowania 
3 / 5
3 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 17 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Karla
Od:Gdynia, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Elegancja i wysoka jakość

Zamieszczono5 październik 2013
Żelazko jest bardzo ładne i praktyczne,szybko się nagrzewa, dobrze prasuje silne zagniecenia,ma długi kabel, nic się w nim nie psuje i jestem z niego bardzo zadowolona.Polecam ten produkt!
Wadyładne, praktyczne, dobra jakość wykonania, bez usterek
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 18 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
domelli
Od:Białystok
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

może być, ale...

Zamieszczono3 październik 2013
ogólnie fajne żelazko, ale po 2 latach użytkowania popsuło się, , zanikłafunkcja uderzenia pary, koszt naprawy bardzo drogi, więc nie bardzo polecam, żelazko przewidziane tylko na prace trochę ponad czas obligatoryjny gwarancji. W tym wypadku trudno powiedzieć czy poleciłbym produkt, gdyby nie ten szczegół.
Zaletypostarzanie produktu na etapie projektowania
Tak, polecam ten produkt.Nie, nie polecam tego produktu.
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 19 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Asad74
Od:Tarnów, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Polecam -naprawdę warto!

Zamieszczono23 wrzesień 2013
Bardzo udany produkt - firma sprawdzonej jakości, walory ułatwiające użytkowanie , A przede wszystkim B.dobrze prasuje!
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 20 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Paula
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

To zelazko wyprasuje wszystko

Zamieszczono22 wrzesień 2013
Zelazko ma bardzo duza moc, dzieki czemu mozna nim rozprasowac kazde zagniecenia, bez wzgledu na rodzaj tkaniny. Jestem nim zachwycona, jest zdecydowanie najlepszym zelazkiem, jakie kiedykolwiek mialam i jesli kiedys cos sie z nim stanie, to mam nadzieje, ze Philips bedzie je jeszcze produkowal :)
Dwie rzeczy moglyby byc lepiej przemyslane: umieszczenie przycisku ionic deepsteam na wierzchu raczki jest o tyle nieszczesliwe, ze przypadkowo go wlaczam i wylaczam, a odkamienianie wymaga wrecz akrobacji. Ale nie sa to wady, ktore psuja radosc z zelazka i mimo tego wszystkim goraco to zelazko polecam.
Wadyrewelacyjnie prasuje, ma dlugi kabel, jest bardzo ladne
Zaletyumieszczenie przycisku ionic deepsteam, niezbyt wygodne odkamienianie
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+1punktów
1z 1uznało to za przydatne.
1 2 dalej>>