Recenzje klientów dotyczące Philips Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide

Philips Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide

Nowe żelazko parowe Azur firmy Philips zostało wyposażone w wyjątkową funkcję Ionic DeepSteam, która świetnie sprawdza się w przypadku trudnych do rozprasowania materiałów, np. bawełny lub lnu. Optymalnie zaprojektowana konstrukcja i lekkość urządzenia umożliwiają perfekcyjne prasowanie.
Ocena ogólna:
4,667 / 5
4,7
 / 
5
(39 recenzji) 39
Otwórz skrót notowania
Analiza ocen 39 recenzji
5 gwiazdek
27
4 gwiazdek
11
3 gwiazdek
1
2 gwiazdek
0
1 Gwiazdka
0
37 z 39(95%)klientów poleca ten produkt.
Recenzje klientów dotyczące Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Recenzja 1 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Mysłowice, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Mimo drobnych wad naprawdę polecam

Zamieszczono31 maj 2015
Każdy facet, który choć raz w życiu musiał coś wyprasować wie jak niewdzięczne i frustrujące potrafi to być zajęcie (nasze Panie wiedzą o tym jeszcze lepiej :))
Będąc uczestnikiem programu lojalnościowego chciałbym podzielić się spostrzeżeniami na temat żelazka Philips Azur Ionic GC 4870, które posiadam od kilku lat i myślę, że może być niezłym pomocnikiem w tym trudzie i znoju jakim jest prasowanie ;)
WYGLĄD:
- Ciemna kolorystyka sprzętu (czarno, szaro ,złota) może podobać się zarówno mężczyznom jak i kobietom (kwestia gustu) ale mnie przywodzi na myśl "klasyczną elegancję".
- Materiały są dobrej jakości i należycie spasowane. Nic nie trzeszczy czy odpada.
FUNKCONALNOŚĆ:
Sprzęt jest bodaj najwyższym z serii ma zatem wszystkie funkcje dostępne w tej chwili na rynku.
- Spryskiwacz czy mocne uderzenie pary bywa nieocenione przy lnianych obrusach.
- Philips Azur Ionic GC 4870 jest ciężkie (nie trzeba zbytnio dociskać do tkaniny) ale nie na tyle aby męczyć przy większej stercie prania.
- Podczas prasowania nie każdy guzik czy zamek da się ominąć więc stopa żelazka powinna być odporna na uszkodzenia. Jak zapewnia producent zastosowana tu stopa SteamGlide jest na nie odporna i przez te kilka lat użytkowania faktycznie nie widzę na niej żadnych uszkodzeń czy zadrapań.
- Przewód zasilający jest długi (w oplocie) co pozwala na swobodne manewrowanie.
- Nagrzewanie jest szybkie bo 2600 Wat mocy robi swoje.
- Pokrętło regulacji temperatury jest trochę mało czytelne (ciemny pierścień obrotowy z ciemnymi symbolami) ale w oświetlonym pomieszczeniu do użytku.
- Uchwyt jest gumowany więc trzyma się pewnie.
- Na uchwycie umieszczono również przycisk jonizacji pary, który czasem można przez przypadek wcisnąć (kwestia ułożenia i wielkości dłoni). Sama funkcja przydaje się jednak u mnie np przy prasowaniu mocno pogniecionych koszul (może to autosugestia ale wydaje mi się, że szybciej się rozprasowują).
- Funkcji oczyszczania z kamienia użyłem chyba ze dwa razy ale faktycznie jakieś paprochy tam wypadają ze środka.
- Automatycznego wyłącznika (strażaka) nie testowałem ale dobrze, że jest.
MINUSY:
- Cena jak na polskie realia jednak trochę za wysoka.
- Wspomniane wyżej pokrętło regulacji temperatury mało czytelne.
- Oznaczenia obok lampki kontrolnej szybko się wytarły od nawijanego przewodu.
- Przy długiej pracy z parą zdarza się, że kapie.
Wadyładny design, funkconalność
Zaletycena, pokrętło regulacji
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+2punktów
2z 2uznało to za przydatne.
Recenzja 2 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Godne polecenia

Zamieszczono30 maj 2015
Żelazka używam od ponad 2 lat. Szybko się nagrzewa, ma długi przewód. Strażak to świetna sprawa, miałam okazję przetestować :)
Wady:
Wycierają się napisy na rącze.
Podczas prasowania,kiedy stawiam żelazko w pionie wycieka woda i spływa po uchwycie.
Opinia jest częścią kampanii lojalnościowej.
Wadystrażak
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 3 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Wasilków, Podlaskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

dobry produkt za dobrą cenę

Zamieszczono19 maj 2015
Dobrze się prasuje ale żelazko jest ciężkie. Trzeba się przyzwyczaić do tego żelazka ponieważ inaczej się prasuje w porównaniu do innych modeli("podbiera materiał pod siebie" i powstają zagniecenia)
Wadymocna para
Zaletyciężar
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 4 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:dolnośląskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 7 do 12 miesięcy
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Bardzo fajna stylistyka

Zamieszczono19 maj 2015
Ten produkt jest bardzo dobrze wykonany posiada ładny wygląd łatwy w obsłudze
Wadyładne wykonanie
Tak, polecam ten produkt. 
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 5 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Zakup godny polecenia ...

Zamieszczono18 maj 2015
Zakup godny polecenia ... Zakup godny polecenia ... Zakup godny polecenia ...
Wadyogólnie super ... ale ...
Zaletyźle umieszczony przycisk od pary
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 6 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:bolesławiec dolnośląskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Ponad 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

TRAFIONY ZAKUP

Zamieszczono18 maj 2015
żona zachwycona, narzeka tylko na nie chcące naciskanie funkcji lonic DeepSteam .
Wadyłatwość prasowania, wyglad
Zaletynie chcace wciskanie turbo
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 7 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Lublin
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

super żelazko polecam

Zamieszczono18 maj 2015
Szybko się nagrzewa, rozprasowuje wszystkie zagniecenia. Z takim żelazkiem prasowanie to przyjemność, dodatkowym plusem jest łatwe odkamienianie i długi przewód.
Wadyszybko się nagrzewa, długi przewód, ładny wygląd
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 8 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Ozorków/łódzkie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Fajniutki

Zamieszczono9 marzec 2015
Dokładne prasowanie, usuwa zagniotki perfekcyjnie, automatyczne wyłączanie, stopa SteamGlide, która się nie niszczy. Polecam, lepszego nie trzeba.
Wadywyglad, łatwa obsługa, wyposażenie
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 9 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
3 / 5
3 / 5

żelazko dobre lecz ma kilka wad

Zamieszczono9 luty 2015
Mam to żelazko już dwa lata. Nie jestem tak do końca z niego zadowolona a nie było tanie. Bardzo szybko wytarły się napisy na rącze a najgorsze jest to, że podczas prasowania przez malutką dziurkę w drzwiczkach (kiedy stawiam żelazko w pionie) wycieka woda i spływa po rączce. Wydaje mi się, że jest to spory defekt. Pozostałe funkcje działają bez zastrzeżeń.
Wadyszybko się nagrzewa
Zaletykapie woda z drziczek niska jakość plastików, napisy i rączka się wycierają
Tak, polecam ten produkt.Nie, nie polecam tego produktu.
+1punktów
1z 1uznało to za przydatne.
Recenzja 10 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Płeć:Kobieta
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

warto go kupić

Zamieszczono8 styczeń 2015
wystarczająco mocne, wygodne w codziennym użytkowaniu, szybko się nagrzewa.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 11 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Cieszyn, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 3 miesięcy
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Bardzo dobre żelazko

Zamieszczono8 październik 2014
Po dwóch miesiącach użytkowania sprawuje się bardzo dobrze
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 12 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Polecam

Zamieszczono6 październik 2014
Żelazka używam od półtora roku i mnie nie zawiodło. Prasuje mi się szybko i łatwo, wytwarza odpowiednią ilość pary oraz posiada fajną funkcję jonizacji. Strażak super- bezpieczeństwo i spokojna głowa. Polecam
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 13 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Lublin, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena pracownika Philips:Nie
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

rewelacja

Zamieszczono22 wrzesień 2014
ZELAZKO IDELNE !! Prasowanie tym żelazkiem to sama przyjemność. Po ubraniach prowadzi sie niesamowicie lekko. Efekt uprasowanych ubrań uzyskuje bardzo szybko. Polecam !!
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 14 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Żelazko godne polecenia

Zamieszczono10 wrzesień 2014
Bardzo dobre żelazko, użytkuję go już ponad rok i jestem zadowolona. Szybko się nagrzewa, ma długi kabel, który się nie plącze. Dosyć ciężkie, dzięki czemu nie trzeba mocno dociskać. Ogromnym plusem jest funkcja „strażak” (auto-wyłączanie żelazka, gdy długo stoi włączone, a nie jest używane) - miałam już okazję przetestować. Jedyny niedopracowany szczegół to przycisk włączający jonizację, znajduje się bardzo blisko rączki, przez co zdarza się przypadkiem wyłączyć tę funkcję.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 15 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Pabianice, łódzkie
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Ponad 2 lata
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Super żelazko z funkcją ionic, strażakiem i ładnym designem

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Generalnie super żelazko: rozprasowuje nawet trudne zagniecenia, dość ciężkie, szybko się nagrzewa, proste w obsłudze i do tego ładne
Wadyfunkcja ionic - lepsze rozprasowywanie, dobry design, dość ciężkie, duży zbiornik na wodę, szybko się nagrzewa, funkcja strażak
Zaletyzamykanie zbiornka na wodę w bok - czasem chlapie, czasem na rączce zbiera sie para wodna przy pracy
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 16 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Kętrzyn, warmińsko-mazurskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

W pełni spełnia moje oczekiwania.

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Żelazko działa jak powinno. Zaufałem marce Philips i nie zawiodłem się:)
Wadyjakość
Zaletyprzycisk na górze sam się włącza czasami
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 17 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Kętrzyn, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Bardzo dobre żelasko niemniej jednak posiada kilka problemów jakościowych i ergonomicznych

Zamieszczono3 kwiecień 2014
Żelazko sprawuje się świetnie szybko się nagrzewa prasowanie nim jest dosyć sprawne ma niezły wytwornik pary który bardzo ułatwia prasowanie. Bardzo dobra stopa do prasowania naprawdę trzeba się natrudzić żeby ja uszkodzić albo zabrudzić. Natomiast dosyć niekomfortowe jest rozmieszczenie przycisków na rączce żelazka. Niewygodny jest wybierak temperatury łatwo można go przestawić. Ostatnim zarzutem do produktu są ścierające się opisy przycisków.
Wadyszybkość nagrzewania, jakość stopy prasującej, bardzo dobry wytwornik pary, tryb oszcędny
Zaletyścierające się opisy, nieergonomicznie umieszcone przyciski na rączce, łatwo przestawić wybierak temperatury
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
3 / 5
3 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 18 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:wielkopolskie, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

wszystko OK.

Zamieszczono3 kwiecień 2014
ładne urządzenie, dobrze wygląda na półce, tesciowa jest zadowolona...
Wadyteściowa prasuje i się nie odzywa
Zaletybrakuje słuchawek i mp3
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
+1punktów
2z 3uznało to za przydatne.
Recenzja 19 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Piła, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

spełnia wszystkie wymagania, nie ma potrzeby zakupu lepszego

Zamieszczono3 kwiecień 2014
bardzo dobre i funkcjonalne żelazko. Prasuje się bardzo szybko i łatwo.
Wadyjakość, wyglad, funkcjonalność
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 20 dla Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02 Strumień pary 50 g/min, silne uderzenie pary 200 g, stopa SteamGlide, automatyczne wyłączanie żelazka, 2600 W z funkcją silnego uderzenia pary 200 g i stopą SteamGlide
Awatar klienta
Od:Nowy Sącz, małoposkie
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Krótszy niż 1 miesiąc
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

Philips Azur Żelazko parowe GC4870/02

Zamieszczono20 styczeń 2014
Żelazko zakupiłam ok. 2 tyg. temu. Jak na razie sprawdza się rewelacyjnie. Łatwe w obsłudze. Prasowanie nim to sama przyjemność. Jedynym malutkim minusem jest włączanie się funkcji dodatkowej pary przy najsłabszym dotknięciu. Trzeba ułożyć inaczej dłoń. Ale poza tym produkt bez zarzutu. Szczerze polecam
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
+2punktów
2z 2uznało to za przydatne.
1 2 dalej>>