Recenzje klientów dotyczące Philips Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g

Ten produkt już nie jest dostępny. Kontynuuj zakupy w Philips.

Philips Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g

Do osiągnięcia doskonałych rezultatów potrzeba dużej ilości pary i wydajnego żelazka. Silne uderzenie pary 90 g, moc 2000 W umożliwiająca wytwarzanie stałej ilości pary oraz system samoczyszczący — żelazko parowe GC2710/02 firmy Philips jest praktyczne i warte swojej ceny!
Ocena ogólna:
4,75 / 5
4,8
 / 
5
(8 recenzji) 8
Otwórz skrót notowania
Analiza ocen 8 recenzji
5 gwiazdek
6
4 gwiazdek
2
3 gwiazdek
0
2 gwiazdek
0
1 Gwiazdka
0
8 z 8(100%)klientów poleca ten produkt.
Recenzje klientów dotyczące Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Recenzja 1 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
mario1234
Od:Lublin, Polska
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 18 do 30 lat
Okres użytkowania produktu:Od 7 do 12 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Zwinne żelazko zajrzy w każdy zakamarek

Zamieszczono6 styczeń 2014
Małe, eleganckie żelazko cechujące się ergonomiczną pracą pozwala wyprasować wszystko szybko. Kołnierzyki prasuje z najwyższą dokładnością tak jak i kieszonki. Para wodna dozowana jest powoli nie pozostawiając plam po wodzie, spryskiwacz drobno dzieli wodę na mgiełkę. kabel w dobrej długości, elementy żelazka dokładnie dopasowane.
Wadyergonomiczne, dokładność prasowania, długi kabel
Zaletynie stwierdzono
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 2 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
BożenaZ
Od:Warszawa, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

produkt o ładnym stylowym wyglądzie łatwy w obsłudze

Zamieszczono18 grudzień 2013
żelazko o wyglądzie nowoczenym, latwe w uzytkowaniu. jego lekkośc jest jednoczesnie jego wada i zaletą.
nie radzi sobie ztkaninami dosc mocno pofgniecionymi - np. bawelna. trzeba się moćno natrudzić aby efekt prasowania byl zadowalający. nawet prasowanie z parą jest malo efektywne
Wadylekkość modelu
Zaletyproblemy z prasowaniem grubych tkanin
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 3 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
Beatazz
Od:śląskie, Polska
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Ten produkt jest dla całej rodziny

Zamieszczono18 grudzień 2013
bardzo dobrej jakości i nie zawodny w każdej sytuacji
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 4 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
Aga1977
Od:Jedlina Zdrój
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 4 do 6 miesięcy
Ocena ogólna 
4 / 5
4 / 5

To żelazko świetnie się sprawuje.

Zamieszczono7 listopad 2013
Po kilku miesiącach użytkowania nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości i funkcjonalności żelazka. Sprawuje się doskonale. Silny wyrzut pary, dobrze "wycelowany" spryskiwacz, szybkość nagrzewania, stopa która nie przywiera do materiału, nawet gdy zdarzy się użyć zbyt wysokiej temperatury. Zdecydowanie polecam!
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
4 / 5
4 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 5 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
pawcioDD
Od:Kraków, małopolskie
Płeć:Mężczyzna
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 7 do 12 miesięcy
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Jeszcze takiego nie miałem!

Zamieszczono9 wrzesień 2013
Bardzo dobre żelazko. Wydajne i ładne. Długi kabel to mega ułatwienie.
Wadydługi kabel., ładny wygląd., dość ciężkie co pomaga prasować., system pary bardzo wydajny., łatwe czyszczenie.
Zaletybrak.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 6 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
Aga1977
Od:dolnośląskie, Jedlina Zdrój
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Krótszy niż 1 miesiąc
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

Żelazka używa się bardzo przyjemnie.

Zamieszczono6 sierpień 2013
Na początku miałam wątpliwości co do gładkości stopy, czy będzie łatwo przesuwać się po materiale, bo trzeba przyznać, do gładkich ona nie należy. Faktycznie, prasowanie wymaga użycia odrobinę większej siły niż przy moim poprzednim żelazku, ale za to raczej nie grozi nam przypalenie:) Para jest wyrzucana z dużą siłą, w razie potrzeby można użyć spryskiwacza, który działa pod właściwym kątem. Fajna jest funkcja czyszczenia, prosta w wykonaniu. Przyjemny design, żelazko wygodnie się trzyma i jest lekkie. Polecam ten produkt:)
Wadysilny wyrzut pary, funkcja samoczyszczenia, wydajność, nieprzywierająca stopa zelazka
Zaletyprasowanie wymaga użycia niewelkiej siły
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
5 / 5
5 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 7 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
sylwia
Od:warszawa/ mazowieckie
Płeć:Kobieta
Wiek:Od 31 do 50 lat
Okres użytkowania produktu:Od 1 do 2 lat
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

jestem zadowolona z tego zelazka.

Zamieszczono20 maj 2012
ogolnie jestem zadowolona . nie moge powiedziec zlego slowa. prasuje mi sie przyjemnie tylko czesto musze wode dolewac do zelazka ale tak jest przyjemny w uzyciu.
Wadyszybko sie nagrzewa ladnie wyglada.
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
5 / 5
5 / 5
0punktów
0z 0uznało to za przydatne.
Recenzja 8 dla Philips ComfortCare Żelazko parowe GC2710 30 g
Awatar klienta
annaizabela
Ocena ogólna 
5 / 5
5 / 5

doskonale spełnia swoją funkcję

Zamieszczono15 maj 2012
bardzo dobrze prasuje, ma dobry wyrzut pary, a przy tym nie kapie, dużym atutem jest możliwość stosowania wody kranowej, jestem bardzo zadowolona z tego żelazka
Tak, polecam ten produkt. 
Wydajność 
4 / 5
4 / 5
Łatwość użytkowania 
5 / 5
5 / 5
Wygląd 
4 / 5
4 / 5
-2punktów
0z 2uznało to za przydatne.